Wat zijn de kosten van het vervangen van een groepenkast?

Hager meterkastWilt u meer elektrische groepen toevoegen aan uw huis- of bedrijfsinstallatie? Is uw bestaande installatie verouderd en wilt u graag weten hoeveel het zou kosten om uw groepenkast te laten vervangen? In dat geval bent u bij Spaarne Elektrotechniek aan het juiste adres.

De kosten van het vervangen van een groepenkast zijn van diverse factoren afhankelijk. Ten eerste is het aantal groepen van belang – hoe meer groepen, hoe meer het zal kosten om de groepenkast te vervangen. De complexiteit en uitbreidingsmogelijkheden van uw installatie kunnen de prijs beïnvloeden, evenals het aanleggen van krachtstroom. De specialisten van Spaarne Elektrotechniek helpen u graag om een oplossing te vinden die aansluit op uw wensen en uw budget.

Laat uw groepenkast tegen voordelige kosten vervangen

Spaarne Elektrotechniek heeft veel ervaring met de vervanging van groepenkasten voor zakelijke en particulieren klanten. Wij kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw situatie en uw groepenkast tegen aantrekkelijke kosten vervangen. Hierin bieden wij u uiteraard veel keuze – onze specialisten kunnen iedere oplossing voor u realiseren.

Groepenkasten bevatten over het algemeen zelden minder dan vier groepen. De kosten om een dergelijke groepenkast door ons te laten vervangen beginnen al vanaf € 250,-. Professionele montage en installatie zijn daarbij inbegrepen. Bij Spaarne Elektrotechniek hoeft het vervangen van een groepenkast dus nooit de wereld te kosten.

Bovendien is het Btw-tarief over arbeidsloon vanaf 1 maart 2013 tot 6% verlaagd. Hierdoor kunt u voor alle vervangingen tot 1 maart 2014 profiteren van lagere installatiekosten.

Stel uw vragen aan Spaarne Elektrotechniek

Zou u graag meer willen weten over de kosten van het vervangen van een specifieke groepenkast? De experts van Spaarne Elektrotechniek staan altijd klaar om u te adviseren. Wij werken graag met u samen om uw vragen te beantwoorden en een passende aanpak voor uw vraagstuk te vinden. Of het nu gaat om een kleinschalige particuliere installatie of een grote industriële groepenkast – u vindt bij ons altijd een professioneel antwoord.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of zou u graag een offerte willen aanvragen? Neem dan direct contact op met Spaarne Elektrotechniek en laat de kosten van het vervangen van uw groepenkast berekenen door een van onze specialisten.

Wilt u uw groepenkast vervangen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!