Op zoek naar een Hager meterkast?

Hager meterkastZou u graag meer groepen aan uw meterkast willen toevoegen, maar heeft u daarvoor niet genoeg ruimte? Is uw bestaande meterkast verouderd en wordt het tijd om deze te vernieuwen? In dat geval is een Hager meterkast van Spaarne Elektrotechniek een uitstekende oplossing!

Spaarne Elektrotechniek is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf in Haarlem. Onze jarenlange ervaring met het vervangen van meterkasten geeft ons een uniek perspectief op de kwaliteit van de oplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Wij raden onze klanten dan ook vaak een meterkast van Hager aan – de techniek is zeer betrouwbaar, veelzijdig en erg duurzaam. Daarbij biedt een Hager meterkast ook nog andere interessante pluspunten. Onze specialisten leggen deze graag aan u uit.

Wat zijn de voordelen van een Hager meterkast?

Iedere meterkast van Hager is ontworpen om zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. De reden hiervoor is simpel: hoe eenvoudiger uw meterkast uitgebreid kan worden, des te langer u hem zult kunnen gebruiken. Het monteren van een Hager meterkast is dan ook bijzonder gemakkelijk – de unieke QuickConnect veerklemtechnologie zorgt ervoor dat draden altijd snel en betrouwbaar aangesloten kunnen worden.

Stel uw vragen aan Spaarne Elektrotechniek

Spaarne Elektrotechniek begrijpt dat iedere elektrotechnische installatie anders is. Daarom stemmen wij uw Hager meterkast altijd af op de situatie bij uw woonhuis of bedrijfspand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Hager meterkast technologie, of zou u graag uw wensen willen bespreken met een van onze medewerkers? Neem contact op met ons team en neem uw vragen door met een van onze professionals. Wij kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft en stellen desgewenst direct een offerte op voor de kosten van een Hager meterkast voor uw specifieke situatie.

Letop: doordat het Btw-tarief op arbeidsloon tot 1 maart 2014 verlaagd is tot 6% pakt uw Hager meterkast daarbij nog voordeliger uit.

Meer weten over Hager Meterkasten? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!